Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: RO

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

DávidVára Vendégváró

  • Férőhelyek száma: 12
  • Fizetőeszközök: ROL, HUF, EUR
  • Beszélt nyelvek: Magyar, román, angol

A Görgényi-havasok ölelésében, a Siklódi Nagykő lábánál megbújó aprócska faluban, mintha megállt volna az idő. Minden megmaradt, mintha úgy felejtették volna ősapáink 100-150 évvel ezelőtt.

A „DávidVára Vendégváró” Siklódon, Murván, a falu dombján, a főúttól félreeső részen egy oázis a gyümölcsfák sivatagában.

IMG_0660

Hogy minden hasonlítson a régire, de érezzük az idő múlását, vendégházunk a Sóvidéki házépítés hagyományait szem előtt tartva, a modern kor elvárásaival ötvözve lett felújítva. Így az alsó szinten egy konyha-ebédlő-nappali, egy háló, egy fürdő (zuhanyzóval), valamint egy nagy erkély lett kialakítva, az utóbbi a gyümölcsösökre néz. A vendégház konyhája teljes mértékben felszerelt, az igényeknek megfelelően ellátást is biztosítunk.

Az emeleti rész egylégterű, külön illemhellyel. Az erkély a falura néz, innen látható a falu temploma valamint a hozzá tartozó harangláb.

A ház mögött, az erkélyről hatalmas gyümölcsös látható, ahonnan az egésznapos hangzavart a rigók, fülemülék, vörösbegyek és a szomszédos rezervátumból betévedt többszáz madár hada biztosítja, túrázásra csábítva a ház lakóit...
A gyümölcsös egyik sarkában van Dávid Kútja(egy forrás).

Szeretettel várjuk a pihenésre vágyó, nyugalmat kereső vendéget.

Elérhetőségek

DávidVára Vendégváró

Nyitva tartás:

Cím: Etéd Község, Siklód 537009

Telefon: +40 744 404 133

Webcím: Megtekintés

Üzenet küldése

Kapcsolatfelvétel a szálláshellyel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Humán ellenőrzés

Képgaléria

Vissza az előző oldalra